Feel at home in our cosy, Italian wine bar with authentic Italian food & delicious wines in the hart of Amsterdam! (Boomstraat 41, behind the Prinsengracht)
Voor reserveringen kunt u bellen vanaf 10.00 in de ochtend met 0031-653446392. Please call for reservations 0031-653446392
:: Wijnbar diVino :: > Wijnproeverij
Onze wijnproeverijen

Op een leuke en informele wijze serveren wij een mooie en opbouwende samenstelling van onze wijnen. Vooraf selecteren wij een aantal wijnen met daarbij de antipasti die perfect aansluit bij de smaak van de betreffende wijn.

 

Tijdens het proeven vertellen wij bij elke wijn iets over de streek, het wijnhuis, de druiven, de historie, smaken en aroma’s. Ook vertellen wij u alles over de antipasti die wij bij iedere wijn serveren. En vragen stellen mag natuurlijk ook.
Onze proeverijen zijn persoonlijk, u hoeft dus niet aan te schuiven bij een groep.

 

Onze standaard proeverij bestaat uit het volgende:

      glas surprisewijn

      twee witte wijnen

      twee rode  wijnen

      olijven van Sardinië

      olijfbrood met olijfolie

      diverse Italiaanse kazen, salami’s & prosciutto van diverse streken uit Italië.

 

De prijzen voor onze standaard proeverij:


     
Van 1 tot 6 personen 50,- p.p.

     
Van 7 tot 15 personen 45,- p.p.

     
16 en meer personen 40,- p.p.

 

Diner tijdens de proeverij:

De antipasti die we tijdens de proeverij serveren kunt u zien als voorgerecht. Wilt u de proeverij combineren met een hoofdgerecht dan is dat ook mogelijk.  Voor 15 euro per persoon serveren we tijdens de proeverij een pasta naar keuze.


Cadeaubonnen

Wil je een wijnproeverij cadeau doen dan kun jij bij ons een cadeaubon bestellen voor 2 of meer personen. Mail dan naar info@wijnbardivino.nl.

 

Groepen

Voor groepen kunnen een proeverij ook op maat voor u verzorgen, afhankelijk van uw budget en wensen.  Het is ook mogelijk om de proeverij te combineren met een diner. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie of reserveren kun je mail sturen naar info@wijnbardivino.nl