Wijnbar diVino

 Verstopt in  de Jordaan vind je onze Italiaanse wijnbar diVino.Een wijnbar zoals een wijnbar behoort te zijn. Voor liefhebbers die willen genieten van een mooi glas Italiaanse wijn in combinatie met heerlijke antipasti van de boerderij uit Italië.. Dit alles in een fijne, gezellige en ongedwongen sfeer. 

Al onze producten komen van kleine familie bedrijven uit alle streken van Italië, families die nog met passie en volgens de lokale tradities produceren.

 Op onze wijnkaart staan vele mooie wijnen afkomstig uit alle streken van Italië, van een Pinot Grigio en Verdichio tot een Barbaresco, Amorone en Brunello. 

Bekijk hier onze wijn- en antipastikaart.


Dineren bij diVino kan ook

Je kunt bij ons terecht voor een glas wijn en antipasti maar we serveren ook dagelijks enkele warme gerechten.  Van woensdag tot en met zondag bereid onze chef een uitgebreider menu van de dag. Ook voor de vegetariër staan er altijd meerdere gerechten op het menu. Verwacht alleen geen full service restaurant bij ons, we zijn een wijnbar, het gaat op zijn Italiaans dus het is wel lekker. Wijnproeverij bij diVino

We verzorgen ook wijnproeverijen van 2 tot 30 personen op bijna alle dagen van de week.  Onze standaard proeverij bestaat uit 5 glazen wijn waarbij we passende antipasti serveren bij iedere wijn.

Lees hier meer over onze wijnproeverijen

 Cadeaubonnen.

Wil je een wijnproeverij cadeau geven ? Dat kan ook, we hebben cadeaubonnen voor een wijnproeverij van 2 tot 8 personen.  Ook hebben we cadeaubonnen voor wijn, antipasti en/of diner.

 Lees hier meer over onze cadeaubonnen
Groepen

Ook voor groepen tot 35 personen kunnen we borrels, wijnproeverijen, lunches en diners op maat verzorgen. Zowel overdag als in de avond. Voor meer informatie  kunt u een email sturen naar info@wijnbardivino.nl.

Bekijk hier ook onze Facebook pagina en "like us"
Wijnbar diVino

Boomstraat 41-a  1015 LB Amsterdam.

Telefoon: 06 53446392 info@wijnbardivino.nl

Lees hier onze contact informatie en openingstijden.